Andra advent, två veckor kvar

God eftermiddag!
Ja nu ligger vi här, på våra små smala madrasser och myser till en film såhär på andra advent! Vi är så trötta efter dessa  tre senaste hårda dagarna av sammanlagt 40 timmars arbete, så nu förtjänar vi att sega med godispåsen framför film! Faktiskt!

Och nu är det bara två veckor kvar, tills man får åka hem och fira jul! Det ska bli så mysigt! Och träffa alla, saknar er så otroligt mycket ska ni veta! Tokigt mycket! Men tiden går så himla fort som tur är! Så jag är hemma på ett kick, lovar!

Man blir verkligen slut efter att ha jobbat så mycket. Man får liksom ingen tid att ta igen sig utan det är bara att köra på. Snart är det en ny arbetsvecka igen, men det ska nog bli kul hoppas jag. Har faktisk mer och mer roligt på jobbet nu när man lär känna de man jobbar med så! Det känns inte lika hårt att gå till jobbet, det är mer när klockan ringer 05.25.. det är då man vill slänga telefonen i vägen och somna om. Men icke!

Och vi som skulle ta en promenad idag och sedan gå på Choco Boco och dricka choklad.. en annan gång får det la bli! Vi gjorde i alla fall god frukost/lunch. Alltid något!
Nä ha en fin dag allesammans!


PUSS & KRAM, ses på stan, Anna
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0