det trodde du inte!

Jag har åkt skidor idag, den ni!! Sjukt roligt + fint väder! Det gillar vi!

Mätt och belåten!

Gomiddag blev det idag, grönsaker, kött, potatis & sås. Kommer inte ihåg senast jag åt så mycket? M-mm!
Imorgon tar vi nya tag, tror faktiskt jag ska åka längdskidor nu när det kommit en Massa snö. Blev sjukt sugen på det, var evigheter sedan, idrotten på gymnasiet senast? Och det var verkligen evigheter sedan, fast det inte känns som det!
Sen har jag blivit lovad att åka skoter vilket också var läänge sedan! Ser jag fram emot!

Nu ska jag joina familjen i soffan!
Ha det! A

snöstorm, usch!

Mamma fyller 50 idag, grattis! Sitter ute på hemsön i snöstorm!
Finväder kallas det (!)
Längesedan det skrevs här, jag antar att hannah ha totalt gett upp vår gemensamma blogg, så jag kallar den här min för tillfället ; )

Har nu varit hemma sedan i lördags, då det först var att träffa min jessika! lovely! Sen bar det av mot birsta och gjorde av med pengar.. sen hem och det vart såklart utgång, roligt! lite för roligt kanske, men sånt som händer! förfesten var faktiskt jätte kul, tack för att jag fick komma jocke!
Annars under veckan som gått har det setts på film, fikat, ätit lunch, sett 90210, sällskapat med kladdkaka, druckit vin, åkt snowracer, sträckt nacken och ljumsken , fått blåmärken och sånt, det som hör barndomen till!
Nu ska jag stryka & fixa lite!

Tugg & svälj, ha en fin helg! PUSS, A

hem!

Efter gårdagens kvällsfika, (en halv liter glass var ;), somnade vi gott! Och nu när vi är redo för sista dagen på jobbet innan helg, så har O.C - 4.e och sista säsongen har laddat klart under natten! Nya tag, vår dag i arkivet är räddad!
Så nu ska vi vandra ner till bussen!

Hem i eftermiddag! Ses i härnta!
PUSS! A

damm & O.C

Här åker man tillbaka till trondheim för att arbeta. Men när jag skulle ta bussen i måndagsmorse, gick det ingen. Less? Nej inte jag inte.. det är min vanliga tur helt enkelt! Det är vinterferie här i vår kära stad, och självklart är ju bussen jag tar på mornarna en skolbuss. Det är väl klart att jag skullle ha listat ut det själv att den inte går? Så jag kommer helt enkelt inte till jobbet den här veckan.
Men bra som man är så fixar man ju saker på egen hand! Ringde Thomas, utan svar ofc, men sms:ade sedan och berättade min situation, och undrade om jag inte kunde få vara med Hannah i arkivet den här veckan, prata med Gunn skrev jag, som är Hannahs "handledare" genom det jobbet på manpower. Och det fick jag! BRA! (Hannahs & min gemensamma plan!) Så nu softar vi tillsammans på arkivet i dammet, plöjer igenom ett 5tal O.C avsnitt per dag, ser en film därimellan,nice! Much better än att städa med surtanterna på en tom skola.. plus att det är bättre betalt och så får jag ju sällskap av fröken Berg! : )

Och snart får man åka hem, igen! Vilket rännande fram och tillbaka, ja, jag håller med! Men det ska bli roligt! Mammsi fyller ju år så massa släkt och sånt kommer
+ god mat! Vad finns där att klaga på? Och snäll som mor & far är betalar dom mitt tåg hem - hit!


Just, lagt upp bilder från håkan på bilddagboken
Hörs & ses! PUSS, A

åter hemma!

Då var man tillbaka i verkligeheten, Trondheim - igen!
Jätte skönt att ha fått varit hemma, massa roligt har det varit!
Men berättar mera imorgon! Och nu dröjer det ju inte många dagar tills jag får åka tilbaka igen! Skönt!

Nu ska jag se klart kyle xy, sen sova! Vissa jobbar ju faktiskt!
Godnatt! PUSS, A
 

næsta stop, hærnøsand

Ænnu en gång ær det jag som ær kvar sist av hannah och mig, men snart drar jag med.
Det ska bli så skønt att komma hem! Och kul! Håkan på torsdag, kan det bli bættre? Peppar som tusan!!

Idag var jag duktig och klev upp i tid, var mycket lættare nu nær jag inte behøvde vara tyst då frøken berg vanligtvis snarkar vidare då jag klivit upp! ;) Så idag hade jag hela 30 minuter på mig innan jag travade ivæg till bussen, i snøstorm!! Usch, det har sækert kommit minst 3-4 decimeter pudersnø sedan lørdagkvæll.. jag gillar inte vintern.

Det tråkigt ær att det fortfarande ær snøstorm ute, så jag ser verkligen fram emot den långa ensamma vægen med mina fyra væskor, ner till tågstastionen.. huvva!


Hørs om en vecka, ca! PUSS, A

vilken söndag!

Idag har varit den slöaste söndagen på evigheter! Jag har verkligen inte gjort något alls! Eller ja, jag har sett två filmer och tre avsnitt på kyle xy, men nästan inte gjort något vettigt alls! Förutom att packa lite. Nu ser jag en tredje film och ska göra varma mackor innan sängen kallar!

Sovgott, ses i härnta, tisdag! ;)
PUSS, A

packa pappas kappsäck

Söndag är här och snart ska man upp och jobba igen!
Gårdagen var himla trevlig då jag var på middag hos Elin, Maja, Oskar och Emelie som är på besök! Vi lagade wegwok som blev såå gott! Och självklart, eftersom Elin bestämde, så blev det marängsviss till efterrätt! M-mm! Efteråt då matkoman infann sig slog vi oss ner i soffan och såg Sweet November, fin film. Tack för en mysig kväll!

Kom på att jag glömde nämna min hysteriska fredagsmorgon!
I vanlig ordning, för att jag ska hinna med min buss, bör jag gå hemifrån senast 06.35 eftersom bussen går 06.45 och det tar ca 10 min att gå dit. I ren panik vaknade jag 06.37 och som ett spjut for jag upp ur sängen, kastade på mig kläderna, rev ner sminket i väskan ocj sprang som en tok nerför gatan.. och tur som en annan har, (för en gångsskull) så kom en buss förbi just i det ögonblicket som kunde ta mig till Munkegate! Men turen ligger ju inte alltid på ens sida, så vid varje trafikljus blev det självklart rött och klockan bara tickade iväg. När jag kom fram var klockan 06.45 och tänkte för mig själv att nu var det kört, bara att vända och gå hem igen. Men icke! 06.46 klev jag på buss 71 SPONGDAL mot jobbet, ibland tror jag att någon vakar över en!

Nu ska jag börja packa lite smått och sedan se The Pursuit Of Happyness. Hörs!
och just det, grattis på morsdag mamsi! Ja, tänk för att det är morsdag i norge idag! PUSS, A

lördag = myskväll

Efter att ha sovit ut, (så skönt!) och ätit en god frukost så har jag just kommit hem från stan där jag ännu en gång gjort av med lite pengar. Köpte en svart/rosa necesär och lite underkläder, var bara tvungen!
Min bror ringde mig just innan jag skulle ner på stan, han berättade om sin två veckorsresa i Venezuela, lät som om han hade haft det hur skönt som helst! Inte ett dugg avundsjuk, nejdå.. nästan så jag inte vil träffa honom när vi ses hemma då mamma fyller år, jag kommer känna mig som ett spöke bredvid honom. Men det var ju skönt att han haft det bra!

Ikväll ska jag upp till gatan ovanför, vi ska göra lite middag och mysa lite. Blir toppen det nu när jag är ensam och allt!
Nu till duschen, puss hej ses! A

sova!

varför blir det alltid så sent när man är själv hemma? på en gång man är ledig så släpper man allt, är uppe sent fast ögonen nästan ramlar ner..

Godnatt! PUSS, A

(3) dagar!

du!

nu sitter jag ensam här hemma och har just läst hela Jessikas blogg, och jag känner att jag verkligen saknar dig, rejält. Och du vet att om jag kunde komma till dig så skulle jag göra det, på stört! Men i april babe, då kommer jag! Bered dig på att inte kunna andas då vi ses!.Du kommer nämligen inte kunna det, för jag ska krama dig så hårt jag bara kan och aldrig släppa dig!
Gud vad massa roligt vi har haft för oss, och allt tack vare hemsön. Vem kunde ana att det var "the place to be"? Kommer du ihåg första gången jag släpade med dig på fotboll? Och när vi var på paradisbadet då stinas "olycka" hände? Och då vi såg Ice Age 2 och skrattade genom hela filmen så vi nästan grät?

Du är bäst, glöm aldrig det! LOVE


4 dagar!
 

pengar rullar ut, inte som det ska!

hemma efter en grymt hård arbetsdag, (4 timmar inkl 1 h, 40 min paus)..
not so much! Skönt att det änligen är helg!
Var tvungen att gå förbi trondheim torg och kika in mina skor, för tusende gången, som jag måste köpa! Och idag slog jag till! Ett par vita converse, 599:-, vilket klipp! Då är man laddad inför våren!


love them!

nu lite O.C innan hannahbaby drar hemåt! ska vara bärhjälp ner till tågstationen sen, hörs!
PUSS, A
 

vilket mygel!

Imorgon är det fredag, ännu en vecka som snart är över, och jag kan inte vara gladare över att det snart är helg!

Sjukt trött idag och igårmorse. Var och serverade i förrgår, alltså tisdagkväll. Gick mycket bra! Träffade de vanliga sm jag brukar servera med, och endel nya! Kära Mads var där, han berättade hur bra Oasis konserten hade varit, en aning avundsjuk där, hade gärna gått jag med! Träffade även en ny trevlig tjej från Sverige, Östersund, Pauline hette hon!
Evenemanget var ett gäng kulturtyper på ca 200 pers som skulle inviga det nya kulturåret, snobbigt värre! Det bjöds i alla fall på sjukt god mat & dessert! Kött, en bit paj, grönsaker och potatisgratäng till varmrätt och panacotta med bär till efterrätt! Älskar att servera när det är mat inblandat, vilket det alltid är!

Och nu, till myglet.. tant sur som jobbar på mitt jobb och hennes partner in crime fuskar tydligen lite när dom ska städa! Arnljott som jag jobbar med skickade nämligen ett sms till dom och påminde de att dom skulle städa smian, för vi gick igenom där när vi var färdiga. Och till svar fick han att dom redan hade varit och städat där! HA! Vilket bullshit.. det såg fördjävligt ut där, sjukt smutsigt överallt! Mygel!!


5 dagar to go! PUSS, A


helgen är räddad!

Nu har nya gossip & one tree hill kommit upp, så nu är helgnöjet räddat! lycka!

Nu sova, gonatt! PUSS, A

stress!


Ska nu springa ner till bussen till nästa arbetspass för dagen!
Vet dock inte vart jag ska riktigt.. men det ordnar sig, det gör det alltid!

Hare gött! PUSS, A

åre, -22 grader, love it!

måndag igen!
tillbaka i trondheim efter en mys-mysig helg i åre! riktigt lyckade helg må jag säga! synd att den är över och man måste återgå till verkligheten igen, dvs, jobbet!

på tordagskväll då vi egentligen skulle åkt tåg, kom vi fram lite senare än planerat, med buss, för övrigt gratis resa, ingen chaufför som skulle kolla några biljetter icke, så tack för den! :D
blev hämtade av elin som tog oss till den superfina stugan, (kommer bilder)! vi packade upp lite och slängde in oss i bastun och sen vart det bara film innan hannah och jag däckade i varsin säng! elin joinade min dubbel!
på fredagen tog jag och hannah en promenad i det vackra, men ack så kalla vädret, ca -15, ner till bussen som tog oss till byn. vi lunchade/fikade och tog en sväng på stan! knäppte massa fina bilder med! ;)
när vi sedan kommit hem så anlände carro, mackan och matte! vi åkte och köpte mat och slänge ihop en snabbmiddag, sallad med feta och rödlök + grillad kyckling, gött! därefter anlände johanna & matte, mycket trevligt! vi hade lite brådis eftersom vi skulle till buustamon och bada tunna, därav snabbmiddagen. det var i alla fall sjukt mysigt, och varmt! tror det var 44 grader när vi klev i!! efter det var det hem och få i oss lite alkohol innan vi drog oss ner på bygget, kul!
lördagen var upplagt för backen, (dock inte för mig)! men de andra tappra själarna, inkl carro åkte, och stackarn som ramlade och gjorde någon obestämt med tummen, den vart i alla fall blå och tjock! illa!
själv hängde jag med elin i hennes lift, och tog även en tripp på duved fjället och satt och myste i 4 plusgrader och sol, det ni! skönast ever! sen vart det lunch med elin och afterski, tokbra band, Pinkhink, haha, jätte duktiga & bra! mötte sedan upp de andra för nästa afterski, och därefter hem och slappa innan vi orkade oss ner till tege för att äta middag! var väl lördagen i stora drag, vart lite trötta där på lördagskvällen.
söndagen var upp halv nio, packa ihop och städa innan de andra skulle till backen! jag och carro tog oss till duved för att träffa elin och sitta på fjället i solen och mysa, älskar plusgrader och sol! va hade så mysigt jag och carrobabe!

  
  
  
                 
     
  
  
   
  
  
   
  
var väl helgen i stora drag! sjukt skönt att göra något annat för en gångskull, itället för att häcka på våra 12 kvm. Tack samtliga som gjorde helgen super!

PUSS, A
 

RSS 2.0