te och stieg larsson, grejer det!

har varit ensam på jobbet i dag med tanterna, en av dem ær surast i norge tror jag! och kan man prata så mycket skit som dom gør? Hege, som tant sur heter, klagar på allt som går. Idag satt hon och klagade en massa på mørkhyade mænniskor, om att de inte borde finnas såna i norge bland annat. Och førra veckan tror jag det var, nær det hade varit en ny attack i gaza, vad sæger mænniskan då? Varfør ska jag bry mig vad som hænder dær borta, jag bryr mig BARA om det som hænder inom norges grænser, allt annat driter jag i! Hur kan man vara så inskrænkt och sæga något sånt? jag førstår mig verkligen inte på vissa mænniskor.

nu har jag i alla fall kommit in min "bok", Män som hatar kvinnor, det børjar bli lite spænnande så jag har lyssnat massa mycket idag! Det ær alltså en ljudbok! Den var verkligen seg i børjan men nu vill jag bara lyssna mer! Jag kanske till och med verkligen Læser næsta bok, men bara kanske!

ska bara dricka upp min kopp te så ska jag stæda några klassrum innan bussen går, man kan ju inte bara slappa på det hær stællet!
tåget 16.40 mot Åre, ses dær! Heja Sverige!

PUSS, A

glömde nästan, grattis!

Måste bara gratulera min kära bror, Johan, som fyller 16 år idag! Och gratta i efterskott min kära äldre bror, Mikael, som fyllde 26 igår! Love you guys!

(btw, åre imorrn!) PUSS, A
 


stuck in a moment

en mycket bra låt som jag lyssnat på medans jag glansat korridoren, nu skiner golven ska ni veta!!

onsdag och snart ær det helg, igen! Tiden bara flyger ivæg, næstan! Idag så blev jag lite, vad ska man sæga, paff? Nær jag kom ner i kællaren før att stæda en av toaletterna så stod dær en byggarbetare och kissade, med øppen dørr? Stænger man inte vanligtvis dørren nær man går på toaletten? Tycker det jag i varje fall. Men obrydd som han verkade, gav han bara mig ett leende nær han læmnade toaletten.. konstigt folk det finns!

Har æven en kille hær på skolan som hejar jæmt, vet inte om han ær elev eller praktikant? Sak samma! Men det ær ju roligt att någon hejar, æven om han kan heja uppåt tre gånger en och samma dag, haha. Sen har vi en ældre man som ær kemilærare, (som før øvrigt skræmde skiten ur mig igår morse genom att smyga upp bakom mig nær jag hade musik på, inte coolt!) han ger i alla fall mig choklad varje dag, och vad ær det vi brukar sæga? gratis ær gott!

blir væl till att sola ikvæll med (också gratis). Men først hem och æta lite och kanske se ett O.C avsnitt! Inger variation før oss, icke!

(och som svar till den anonyma kommentaren/jessikalove: blir isåfall med hannah, carro, matte och mackan och något par! en weekend. varfør du inte ær med på min att-gøra-lista har jag inget svar på, før hemligt att tala om antar jag? ;)

PUSS, A
 

ljuspunkter att se fram emot!

Hej!
Snaret ær det inte långt kvar till man får åka hem en svæng.. eller blir rættare sagt två svængar! Den 10.e februari bær det av mot hærnøsand och det hænder mycket man ska gøra, voj voj, vet inte hur det ska hinnas med!

Uno: Såklart, Håkan Hellstrøm den 12/2, ska bli så bæst! Har længtat sedan i september då vi bokade!
Dos: Min kæra væn Sara fyller 20 år!! Och det ska vi fira, på ett eller annat sætt vill jag lova! :D
Sen hade jag æven tænkt att hinna med att æta lunch och fika med några kæra vænner. Och så tænkte jag åka ner tidigare innan Håkan før att træffa Sofia som jag inte har træffat på evigheter, sjukt, vore ett ypperligt tillfælle!
Måste æven passa på att træffa familjen, lillebror jag saknar dig.

Det leder till næsta tillfælle jag åker hemøver, den 26.e feb fyller kæra mor
the big 50! Då blir det nog bara att spendera tiden på hemsøn, måste ju hjælpa till med mat och allt sånt + (att æta den), træffa slækt och vænner till familjen! Pappa fyller ju år han med, två dagar sefter mamma så vi får fira honom med! Ska bli mysigt, ser jag mycket fram emot!


Det blir en del att stå i, men så roligt!
Och inte att førglømma så kanske det blir att jag føljer med til Åre till helgen, vem vet! ;)

PUSS, A
 

natti natt!

Ett kort och kärleksfullt inlägg, sov gott och dröm sött!

PUSS!
Hannah


varfør ær det inte såhær fint på helgen?

Sjukt fint!
Vædret ute idag ær bara før underbart! Solen skiner, - 3 grader, alldeles vindstilla och fåglarna kvittrar, det kænns som vår!
Det ær ju lite tragiskt att man måste arbeta en sådan dag, men what to do? Var just ute en svæng och hælsade på hæstarna som finns hær ute, mysigt! Nu væntar jag bara på att bussen ska gå 14.50 och som ni mærker har jag inte det allra tyngsta jobbet eftersom jag inte haft något att gøra den senaste timmen. Skolan ligger ute på vischan och det går bara två bussar hærifrån per dag, så det ær bara att vænta.

Kan ju passa på att berætta lite om helgen. Lørdag eftermiddag var vi en svæng på stan och gjorde av med pengar, som vanligt nær man går på stan hær. Smått omøjligt att gå igenom utan att spendera en endaste krona! På kvællen børjade lite lætt med vin i vår kæra boning. Fortsatte sedan till grannarna maja, oskar och carl och spelade lite kort, lyssnade på musik och hade oss! Sedan drog jag, hannah & maja oss ner på frakken och sedan på rickes. Læs mer om våra æventyr på http://berg.blogg.se/.
Gårdagen bestod mest av nørdande vid msn och framfør kyle xy, men ack så skøn søndag! Kvællen avslutades med film, Pearl Harbor, riktigt bra film!


Nej man kanske ska stæda korridoren innan man åker hemåt?
Pussen, Anna
 

utgång? ja visst!

God eftermiddag!

Efter att ha varit på stan och slösat lite pengar och slumrat lite till O.C så är vi redo för att börja duscha, fixa och dona inför vår förhoppningsvis trevligt utgång! Planen var ju förra helgen att vi skulle gå ut, men vi orkade inte riktigt ta tag i saken då, så vi gör ett nytt försök ikväll! Men det ska nog gå bättre, vi är i god tid och peppar peppar med BRA musik! (I alla fall jag, Hannah är i duschen)!

Vi har ju vårt rosévin + apelsinbrus, ska nog funka kanon!
Tror vi dock får skippa frukten..


PUSS, Anna

En vän med en bil!

Gokväll!

Veckan bara flyger förbi, så skönt! Imorgon är det torsdag, då är det alltså bara en dag kvar till helgen då! Och fredagen som är den slappaste ever på mitt jobb! Så sweet! :D
Fyndade en pyjamas på stan idag, shorts och ett linne för 50 spänn! Dock Hello Kitty, men vad tusan gör det! Sött med färgglada prickar på ju! Sen är det omöjligt att inte gå in på stan nu förtiden, massa rea överallt så man blir tokigt! Sen har jag hittat ett par skor jag måste ha! Men jag ser det som en investering inför våren, så kan man väl se det va?


Nu ska vi se film och sen sova, en tidig kväll hade vi tänkt för en gångs skull! ;) Blir en gammal klassiker, Festival!

Gonatt & PUSS, Anna
 

Morrn!

Klockan är snart halv två och vi gör frukost efter att ha kollat på två avsnitt av O.C! Skön start på dagen!
Vi ska väl ta tag i städning idag här hemma, är så skräpigt att det kan behövas ett lyft, men först lite mera O.C , tror inte hannah säger emot xD.

Later!/ Anna

O.C bitch

Då var man tillbaka med i vårt kära grannland!
Har jobbat hela veckan, är på ett nytt ställe nu, är på tt jordbruksgymnasium som har hästar, kor, kaniner och massa andra söta smådjur! Slappt och skönt, dagarna går fort, så jag klagar inte!

Skönt att vara här på ett sätt, så man får något gjot här i livet, inte bara slappa hemma! OCH förhoppningsvis får man in några slantar med, är ju målet med den här vistelsen, FAKTISKT! Inte bara nöjestripp här inte!

Veckan har i alla fall gått fort, och helgen likaså. Nu är det söndag och snart upp kl 06 igen, tungt. Men det är inte långt kvar till nästa hemvistelse! Bara 24 dagar!!



Nej nu blir det ett avsnitt O.C innan vi får sova, godnatt!
And welcome to the O.C bitch! ; ) PUSS, Anna

 

Tillbaka i Trondheim

Så var man tillbaka i macklandet Norge igen. Jobbade førsta dagen idag sedan min ledighet, jag ær alltså kvar på psyket och hænger i arkivet. Børjar bli lite enformigt, men det ær ett jobb i alla fall. Sitter just nu på biblioteket før att uppdatring av mitt CV, men det vart alldeles før jobbigt så jag skippar den tanken. Istællet ska jag nu dra mig ner på stan før att stå i en hundra meters kø før att fylla på busskortet. Usch. Køn ær så lång att den stræcker sig långt ut på gatan, och ute ær snøar och blåser det. Ska bli mysigt! Sen blir det bussen hemmåt før min del, gå førbi S.A.T.S. før att køpa træningskort ska jag gøra också. Håller tummarna før att det inte kostar en førmøgenhet.

Anna kommer upp till veckan, då blir det bættre. Jækla norrmæn, kan de inte ens ha riktiga æ och ø? (ä och ö.)

På återseende!
Hannah


RSS 2.0