dagen vi väntat på

Nu är den här, dagen för dagen vi väntat på så länge! Men nu är den här,
HEM IMORGON efter ett halvår!
Sista arbetsdagen gick fint, kändes skönt då jag moppade mitt sista golv & dammsög den sista mattan! Så nu är det över. Åhh sen fick jag fick blommor av Arnljot innan jag åkte hem, supersnällt. En jättestor solros och lite andra småblommor! Gulligt!

Nu har vi packat nästan allt och städat allt utom golvet & dickbänken! Sista rycket nu innan det blir en sista film, Skruva den som Beckham. En klassiker såhär sista kvällen.

Ses på "byn" imorrn, alltså Härnta! PUSS, A

vår

I dag är det verkligen hur fint vårväder som helst! Nästan så att jag inte vill åka hem bara pga vädret, men okej, jag vill hem! Men jag kommer verkligen sakna våren nu när man har fått smaka på det goda! Tur att man får komma bort till värmen snart då. Bara ett litet tag kvar nu!
Slutat tidigt idag (så skönt!). Hannah och jag ska nämligen göra några ärenden på stan. Vi tänkte säga hejdå till de bemanningsföretag vi har jobbat på och börjar med att avverka Kelly och sedan blir det en sväng på byn, en sista gång, måste ju säga hejdå till Trondheim med! Sedan blir det middag på Solsidan i det vackra vädret, utomhus! Ska bli så mysigt och framför allt gott att unna sig en middag ute nu när vi snart, väldigt snart, har klarat av 6 månader här borta!

Ha en solig dag, puss! A

godnight

Tvättat, sett Andra avenyn, sett One tree hill, hängt upp tvätten, ätit, duschat. CHECK! Så var denna dag över, dags att se ett till Kyle avsnitt innnan man kryper till sängs! Godnatt, puss!

3 dagar!

væn av ordning

Læste just klart Tusen strålande solar.
Mariam kastade sig över Laila. Han fortsatte att sparka, nu på Mariam, saliv skvätte ur munnen på honom och hans ögon lyste av mordiskhet, han sparkade tills han inte orkade mer. - Jag svär att du kommer att tvinga mig att slå ihjäl dig, Laila, flämtade han. Sedan stormade han ut ur huset.

Usch vilken hemsk, men så otroligt bra och intressant bok. En verkligen gripande historia dær två kvinnor kämpar med att klara sig i en värld där kvinnor inte ær værda ett enda dyft. Det föll en del tårar i slutet. Læs den!
Nu nær jag har læst klart allt jag har att læsa så tog jag hem Væn av ordning av David Batra. En skön liten samling av knæppa och roliga notiser ur tidningar från 1960 - 2000 talet. Riktigt roligt! Hær kommer några favoriter, enjoy!

" - Ernst i Sommartorpet, Ernst i Packat och klart, Ernst som julvärd och sen, Ernst Mitt i naturen, Plus med Ernst, Agenda med Ernst, Rapport med Ernst, Vädret med Ernst, Godmorgon med Ernst. Godnatt Sveriges Television."
Aftonbladet, 15 November 2004.

Mail till granskningsnämnden. Program: Miss Match, kanal: tv4. Anmälan
" - Programmet handlar för mycket om sex. Jag är så trött på det nu. Alla verkar ha det utom jag!"

" - Det går inte ihop! Varför sæljs alltid korvpaketen i tio, tjugo eller trettio pack nær korvbrød alltid sæljs i åtta, tolv eller sexton pack?/ Grillare i Åmål
Aftonbladet, 30 Mars 1990


Hadet! A

vi gillar pasta

Lät som om det var sista visningen idag, skönt.. nu kan vi ju börja packa ihop lite imorgon! Det börjar närma sig! Med stormsteg!
Den här veckan är det äta-ur-förrådet veckan, tömma allt som finns kvar att äta, varför köpa ny mat när man kan snåla och äta upp det man har? Blir en aning enformigt dock, pasta, nudlar, pasta och lite till pasta på det. Inte för att vi i stort sett har levt på pasta sedan i oktober.. varför sluta? Massa kolhydrater kan väl aldrig skada? Men jag har faktiskt kyckling till pastan den här veckan, inte varje dag man har sånt lyx. Right? ;)


Hannah tar en tupplur och jag ska se ett avsnitt 90210 till maten! Later! PUSS

check

Boka resa imorrn! Nu ær det inte långt borta från solen och værmen. LOVLEY!


4 dagar to go!

utflykt i vårvädret

Tog en prommis medans det var visning av lägenheten. Passade på att fota lite i det fina vädret, på fästningen och även på mig själv - jag vet jag är en nörd.







PUSS!

dkny red delicious

Med hørlurarna fastklistrad i øronen sitter jag, næstan okontakbar och lyssnar på Luftslottet som sprængdes. Endast två kapitel kvar som jag nog ska spara tills imorgon! Så bra bøcker att det ær nå otroligt synd att det inte finns flera. Men jag laddade ner David Batras - Vän av ordning. Så jag ska nog klara mig veckan ut, och nu med lite humor på jobbet blir det nog kjempe greit!

Idag nær några elever svepte førbi mig i korridoren svepte æven en vælbekant doft førbi och då jag kænde en kænsla av saknad, det var næmligen Jessikas farfym som doftade! En jætte konstig kænsla! Usch jag saknar henne verkligen. Var redo lørdag morgon babe, då!

Nu ska jag hem och sedan skype:a med Sara så vi kan planera infør resan! Har visning av lægenheten sedan mellan 17 och 18, så blir hem och stæda lite så det ser representabelt ut dær hemma! Hejrå, A

jag vill känna att jag lever

Snöat har det gjort til och från idag, så det har inte varit någon vidare action här hemma. Bara legat i sängen och kollat på det vanliga och lyssnat lite ljudbok, man måste ju variera sig lite..

Men nu kickar vi igång för den sista veckan här i Trondheim! Känns faktiskt konstigt att när vi nu tar tåget hem på lördag så ska vi inte tillbaka, inte inom den närmaste tiden i alla fall. Skönt men ändå sorgligt. Man kanske kan börja leva lite mer normalt när man kommer hem, eller bara leva. Jag kommer i alla fall att sakna den här staden faktiskt! Men den ligger ju bara ett stenkast bort så nog kommer man tillbaka, förr eller senare!


Later, A

utgång 090328

Säger bara - tagga för nästa helg!


slölördag

Grått och trist väder erbjuder vi denna lördag, vem har beställt det? Inte jag..

Var ute och köpte "billigt" godis igår. Extra erbjudande på coop för 6,90. Det är ju annars standradpris hemma, men vi bor ju i norge så man får vara glad över det lilla! ;) Och det blev Varkyria igår, bra film men lite svårt att hinna ta in all information. Idag har vi bara nördat med Two and a half men & sett Snövit och de sju dvärgarna, sovit och ätit godis & chips, vad ska man annars göra när vädret, ursäkta uttrycket, suger. Kanske dags att laga lite mat nu, sen drar vi nog ner på choco boco för en varm choklad, man kan ju inte mögla sönder här inne hela dagen, eller kan man? Nä.

Det känns som om jag kommer bli förkyld inom kort, ont i halsen. Känner verkligen inte för det.
Ha nu en regning lördag, puss.


7
dagar!


hela Millennium-trilogin på bio

Læste just en glad nyhet - hela Millennium"-trilogin ska visas på bio! Det var ju bestæmt att det skulle bli serie på resterande två bøckerna, men nu blir æven de film!

Och nu ær den efterlængtade helgen kommen. Æntligen! Den hær veckan har gått sinnessjukt fort, jag fattar inte, men det ær ju bara bra så man får åka hem någon gång!
Och imorgon, kan det møjligen hænda, att det vankas skidskytte. Om det blir fint væder så tycker jag det låter som en bra id\e att førdriva dagen på!  Men tyværr ser vædret, just nu, inte ut att ha de bæsta utsikterna, men det kan ju ændras fort! Ikvæll tænkte jag att vi kunde se på Valkyria, om frøken Berg samtycker. Men det tror jag nog hon gør, bara vi køper apelsinbrus till ikvæll så, och kanske lite chips!

Sådær, bara en vecka kvar, (8 dagar!) av Norge och Trondheim. Får væl passa på att njuta av den sista tiden trots att jag bara længtar tills jag kommer hem! Ha nu en trevlig helg, det ska næmligen jag ha!



Rækor till middag idag kanske? PUSS, A
 


90210

Haha. Vilka är chanserna att just när jag ska gå ner och se efter om ytterdörren är öppen eller låst, att grannen ska stå utanför och stirra på mig? Bra tajming alltså! Nu blire lite 90210!



PUSSEN!

visning

Snart skulle jag gissa på att mäklaren & Arne ramlar in, hoppas det är nog städat och i ordning här hemma! Ja får väl la gå en prommis & lyssna ljudbok medans de är här och kikar!

en busschauffør det ær en man med glatt humør

Kan inte det bæsta sættet att børja dagen på vara, att innan man kliver av bussen så ropar busschaufføren i høgtalaren och sæger, ha en riktigt kjempe delig dag! Det kallar jag bra start! Det gør liksom dagen lite roligare då man ær less och trøtt och bara væntar på att det ska bli helg. Men snart så! 1 day to go

Idag kl 17 ska vi ha visning på lægenheten, så det blir till att se till at det ser någorlunda beboligt hemma hos oss! Hannah ska jobb REMA ikvæll så jag får væl visa så gott jag kan, men i ærlighetens namn så kommer en mæklare dit & ska visa den, som tur ær! Det ær tydligen en visning imorgonbitti kl 08 med, men då ær som tur ær JAG inte hemma!
Ensam ikvæll, så man kanske ska ta en catch up på 90210 och Kyle XY? Blir nog en toppen sysselsættning! Tænkte ringa & prata med lillebror med, hoppas han har tid.

Later! A

visum

Åh så hærligt det ær nær skolan ær tom! Alla elever ær næmligen på Skidag, så idag har det varit sjukt slappt. Ær nu klar før dagen och sitter nu bara i fikarummet och dricker kaffe med vanilj smak. Dock ær det øver en timme tills bussen går.. segt men skønt.
Pratar lite med Sara (ska bli så roligt darling!) om vår resa och om vad som måste fixas innan vi åker. Man måste tydligen ha visum till Vietnam om man ska tillbringa mer æn 15 dagar dær, och vi tænkte minst vara borta 3 veckor, så det blir till att fixa visum, och det ær fort! Problemet ær att man måste skicka in en ansøkan med kopia på sitt pass, och bifoga ett foto till visumet, så jag får gøra det på størt då jag kommer hem till Sverige så vi kommer ivæg! Vi som tænkte åka næstan på en gång nær jag kommer hem, men nu så lær det bli en liten førdrøjning tyværr. Men inget livshotande! Vi kommer ivæg så småningom! Det ska i alla fall bli otroligt skønt, och roligt att komma ivæg och ha det gott i værmen, slippa tænka på jobb och tråkproblem, bara ta det lungt i solen och ha det BRA. Længtar så!

Så nu ska jag formulera ett mail till den Vietnamesiska ambassaden och få svar på mina frågor! Hørs, puss!

10 dar!
 

minnen av aprilhimlen

Goddag! Gick och sov tidigt igår, kvart över tio vilket är tidigt gällande mig. Vaknade vid 02.15 av någon kröp ner i sängen och la sig, vilken nattsuddare må jag säga. 

Nu är jag hemma efter en otroligt slitsam dag, två timmars arbete tär verkligen på en! Den egentliga anledningen för att det vart en så kort dag var för att det endast går två bussar om dagen från mitt jobb. En klockan 11.15 och den andra och sista, 14.50. Och efterssom skatteetaten stänger klockan tre så var jag bara tvungen att ta 11.15 bussen, stackars mig. Var där och kollade upp om man behöver adressändra så att deklarationen kommer hem till Sverige, vill ju inte gå miste om skatteåterbäringen genom att få papperen skickad till vår norska adress. Men förhoppnigsvis hinner vi få dem innan vi åker hem så då behöver vi inte eftersända posten! Bra!
Just sett andra avenyn, och där händer det i ärlighetens namn inte mycket nytt för tillfället. Det är bara samma gamla saker som dras upp på nytt, så nu får det bli skärpning och hända något spännande! Annars tror jag vi lägger vi ner..
 
Verkligen typiskt aprilväder ute idag - ni vet vad jag menar! Soligt ena sekunde, i nästa regnar det, sol igen och helt plötsligt yrar snön omkring.. uscha!
Justja, grattis markus på 20 -årsdagen. Äntligen får du gå på systemet själv!

PUSS, A
11 dagar!

12 dagar

God eftermiddag!
Ska strax få åka hem efter en slitsam arbetsdag, det hænder mycket hær på internatet under helgerna.. någon eller några har tydligen kastat biljardkulor genom två fønster? Smart! Folk måste ha lite att gøra.
Solen strålar åter idag, men imorgon væntas dock regn. Men man brukar ju sæga, efter regn kommer solsken, så vi hoppas att det blir fint till kommande helg då vi har planer att gå på værldscupen i skidskytte! Peppar peppar!


Kun 12 dager no! Længter så mye!
 

Kaos!

Har hela famlijen på videosamtal just nu, vilket kaos! Haha. Alla pratar i mun på varandra och jag hör nästan inte vad någos säger! Jisses! Men vad gör man inte för familjen?

Har varit en otroligt seg dag idag, från att vara helfint väder så blev det ösregn, trist. Men hoppas på att det fina återkommer imorgon! Nu ska vi se lite Two and a half men innan vi ger oss in på Nyckeln till frihet! Ha en fin kväll så hörs vi imorrn!
Och förresten - apelsinbrus är lett den bästa drickan, ever!

PUSS, A

sol

Soligt ute idag. Igen! Förträffligt väder!
Vi är just nu lite sega efter gårdagens rabalder på stan. Försökte lite envist att komma in på olika krogar men "nöjde" oss sedan med Frakken, trevligt men kanske inte det roligaste stället för yngre! Men vi hade kul! Avslutade kvällen på Max (Burger King), Hannah säger alltid fel ;) Köpte ett minimeal med cheeseburgare, strips & chokladmilkshake, gött! Råkade ju sedan träffa på två killar som lockade med Guitarr Hero så vi var bara tvugna att följa med! V.I.P nästa helg dårå på Samfundet!

Nu tror jag att jag ska ta mig i kragen, ut på en promenad. Lyssna lite på Luftslottet som sprängdes! Vore en idé!

På återseende, puss! A
 


Toilldag - lovley

Blev film igårkväll, klassikern - Walk The Line. Mycket bra film må jag säga!

Det har varit nå underbart fint väder här idag, sjukt fint! Varmt ute & solen har strålat hela dagen! När vi gick in till byn mötte vi ett gäng svenska tusister som var på besök över helgen. De hörde såklart att vi var svenskar så vi blev stoppade och försökte ge dem lite tips på vad man bör se här i Trondheim! Gjorde så gott vi kunde så hoppas dom har haft en fin dag här!
Idag har vi verkligen utnyttjat dagen ordentligt! Det är en så kallad toilldag i byn där det är massa rea på olika affärer! Hannah shoppasde ett par diesel byxor och en adidas väska, sammanlagt 500 nok! Själv hittade jag en skinnjacka, 200 spänn! Den ni! Är ganska nöjd över det kapet faktiskt! Och efter turen på byn tog vi oss bort till Solsidan för att fika lite i det ljuvliga vädret! Macka och varm choklad, m-mm! Kommer lite bilder nedan, enjoy!

Blir utgång ikväll! Något måste man ju göra på helgerna, passa på kallas det!







PUSS, ha en fin kväll! A

Endast - 75 kr!

Just nyäten! Räkor blev det idag, gött! Pratar med min bror på msn via videosamtal, så roligt!
Var en sväng på stan och inhandlade ett par mjukisbyxor idag! Endast - 75 kr! Så jag var bara tvungen! Glömde ju mina när vi var i Åre så jag har bara saras lånade mjukisar för tillfället ;) Men nu har jag ju ett par egna! Jättesköna & mjuka grå byxor! Hannah har varit iväg och jobbat på REMA ikväll, beräknas nog komma hem alldeles strax! Så det lär bli film sen, kanske nyckeln till frihet?


Nu ska jag hämta tvätten och hänga den!
Puss hej ses! A


æntligen fredag

Æntligen så ær det helg!
Kænner just nu lite smått panik! Vette fan vart mitt visakort ær? Hoppas før gudsskull att det ær hemma i min lilla væska, annars ær jag kørd. Vore INTE kul att førlora alla mina ihopsparade pengar om någon lænsat mitt konto!!

Hemhem! Hørs litt senare, tjarå!

Röda och vita rosen

Sett barnfilmen Kalle Blomkvist ikväll! Sen har vi änen tagit upp Heroes, äntligen får jag säga!
Annars har det varit en lugn dag som har gått otroligt fort! Tror det beror på att jag har någon att prata med, eller ja, svenska med. Är så mycket enklare! Man kan lixsom prata om allt! Nu idag så satt vi bara i fikarummet den sista timmen och drack choklad, vad ska man annars göra då man inte har annat för sig?

Nu ska jag sova, tidigt idag igen! Börjar bli riktigt bra på det här, kanske det håller i sig de näst kommande veckorna med!
Har börjat läsa en riktigt bok nu med, Tusen strålande solar. Verkar hittlis bra! Puss och godnatt! A


I ain't missing you at all. Since you've been gone away. I ain't missing you.
No matter what my friends say.

 

vår?

Just det!
Hørde att våren ær påvæg ordentligt! Kan man verkligen lita på det? Men jag hoppas innerligt. Hur underbart vore det inte att få avsluta sina två veckor med finvæder & 10 plusgrader? JO, UNDERBART!

vietnam

Fredag imorrn! Æntligen!
Har fått kontakt med en lærare hær på skolan som næmligen har skrivit en bok om Vietnam, dit resan bær av inom loppet av tre veckor! Træffade denne glade man, i 45-års åldern. Han kom in i personalrummet och sprudlande glatt frågade han om det var jag som skulle resa till Vietnam, och satte sig sedan med glædje ner och børjade berætta om massa platser som jag bara måste besøka då vi kommer dit! Han såg næstan ut som ett barn på julafton då har berættade, vilken passion! Hade dock inte så mycket tid att prata, då han skulle ivæg på ett møte. Men vi skulle prata mera om det en annan dag, ska bli intressant!

Men usch och fy vilket væder, snøblandat ær inte direkt vår tycker jag.. blæ!
PUSS, A

Save you

Dagens film: Svärdet i stenen. Tecknad film is the shit!
Sjukt trött nu, ska bara hoppa in i duschen sen ska jag sova! Tidigt för en gångs skull!

Fick just en låt av min bror, Simple Plan - Save you, bra!
Natti natt! PUSS, A

Kalle jævla Blomqvist

Lyssnade klart på Flickan som lekte med elden igår, sjukt spænnande slut!
Så nu har jag intagit sista boken, sorligt nog.

Det har kommit en ny vikarie idag, en svensk før en gångs skull! Ellen, trevlig tjej! Tiden går så mycket fortare nær man har någon att prata med! Så nu ær denna arbetsdag æntligen slut, och snart ær det åter helg! Sa ju att veckan skulle gå fort ;) Sen ÆR det tydligen utgång till helgen, låter brabra!
Usch! Nu, ungefær før en timme sedan nær vi skulle ta och stæda de sista klassrumen høll de på att dissikera høns i ett av dem! Fullt med dun øverallt. De skar upp och slet i benen.. læskigt, inte det jag førvæntade mig att se nær jag passerade klassrummet direkt!
Igår tog vi en tripp ut på City Syd, shoppade lite godis på vår favvo lågpris butik, Europris. Bara 6,90/hg, nice. Så nu har i alla fall jag køpt godis som ska ræcka tills vi åker hem! Vilket bara ær 17 dagar kvar!! Can't wait!


Hørs! PUSS,A

You're The Only One

You're the only one who knows exactly what I mean!


I guess there's just a part of me that likes to bring you down
Just to keep you around
Cause the day you realize how amazing you are
You're gonna leave me.
 
 

pics från 6/3

Här kommer lite bilder från i fredags! Enjoy!

 
 
 
 
  
Bilderna är på Nidarosdomen och på Nidarosälven!


Ungkaren

Måndag igen, åter på jobb och tragiskt nog så længtar jag redan tills helgen kommer på nytt! Jag vet att det ær långt kvar, men man må se det från den ljusa sidan! Bara fyra dagar, det går fort!
Glømde næmna min ypperligt trevliga kvæll med Mads i torsdags, riktigt mysigt! Bjøds på chips och gott & blandat! Pratade en massa skit, (det ær vi bra på), och såg på Ungkaren, en norsk variant av The Bachelor. En av Mads vænner, Kari ær næmligen med och tævlar om den snygge Jørgen! Synd att man inte har en tv så man kan følja den spænnande utveckligen.. men jag øverlever nog! Får be Mads informera mig hur det går! Men det var roligt att se på och han var riktigt søt han dom tævlar om! Det ær æven en svensk tjej med och tævlar, och tævlingen ær lite speciell då det ær hælften 20 åringar och hælften 40 åringar som slåss om Jørgen som ær ca 30 år! Och svenskan tillhør den generationen som ær 40 och tror att hon ska sopa banan med de yngre tjejerna, trots att hon ser, ursækta, førdjævlig ut, och verkar inte vara det minsta smart.. men vem ær jag att døma? Ønskar bara lycka till!

Nu ska jag hjem! Hørs sen! A

helgen lider mot sitt slut!

Imorgon inleds en ny arbetsvecka och nu är det bara 3 veckor kvar tills man flyttar hem! Längtar!

Helgen har varit oerhört seg, men skönt att vara ledig! Massa film har det blivit, 5 st rättare sagt! Var på choco boco igår och hade mys kvällsfika, trevlig och lite omväxling!

Men nu sova, godnatt! A

Patrik 1.5

Sov till kvart i ett idag SKÖNT. Just sett Partrik 1.5, mysig "familjefilm" där problem uppstår när ett gaypar ska adoptera en pojke som tydligen är 15 istället för 1.5 år. Nice film som slutade lyckligt!
Nu funderar vi vad vi ska ta oss till denna lördag. Kanske ta en kopp varm choklad på något fik? Helgen är ju enda tiden man kan göra något vettigt på så man får utnyttja tiden väl! Ska i alla fall dra på affären och handla lite småsaker till middagen.Undra vad man ska hitta på att laga idag måntro?
Vi ska i vart fall köpa apelsinbrus & chips till i kväll, lördagsmys med film ofc! Och därför är apelsinbrus+chips ett måste!

Höres sen! A
 

sova!

Jobbat dubbelt idag, trött trött trött, så kan man sammanfatta hur jag känner just nu.
SÅ DÄRFÖR KÄRA VÄNNER!

Godnatt & sovgott. PUSS, A

love game

Sjukt slø dag idag! Jag kanske har jobbat effektivt i max tre timmar av åtta. Jag hade lika gærna kunnat åkt hem før flera timmar sedan.. men bussen går som vanligt klockan 14.50 så what to do?
Men snart ær det helg, ska bli så skønt! Undra vad man ska hitta på då? Nåt blir det nog, sækerligen!

Någon som har lust att tipsa om någon bra musik førresten? Kænner att jag behøver upptæcka något nytt och bra! Så feel free att tipsa! Please!



We can make this last forever.
So please don't stop the rain.
 








Morrn!

Idag ær jeg alene på jobbet med the dragonladys. Fy! Arnljot ær syk så jeg får kjempa på selv! Men det skal nok gå glimrende!
Det er kjempe flott vær ute igjen i dag, solen skinner og fuglene chirping for fullt. Det kjennes virkelig som vår!
Næ nå må jeg gjøre litt arbeid og lytte til min lydbok, Flickan som lekte med elden, ennå en Stieg Larsson!

Fint førsøk till norska ; )
Snakkes sen! Puss, A

hybelkaniner!

Hört det ordet jämt på jobbet, hybelkaniner hit och dit! Tror det betyder dammråttor? Kan nog stämma. Sött ord dock!
Igår fick jag lyssna på en parodi av If i were i boy. http://oleeid.com/2009/01/17/hvis-jeg-var-en-jente/ Norrmän är bra roliga eller?

Ska servera på fredag, ska bli roligt. Hoppas på mat, ja jag vet, är en sniken jevel! ; ) Pratar med Sara just nu på skype, trevligt! Vi har ju alltid en massa att prata så det är ju en himla tur att det finns gratis telefon! Superb!
Hannah kom just hem nu från en springtur, vissa är energiska, andra inte!


Nu mat! Hörs! A

ja det är våren, är det våren som kommit?

Igår när vi kom tillbaka hit till Trondheim kändes allt bara tråk, usch och ångest. Upp klockan sex imorse, hur trött som helst, iväg till bussen. Men! Den negativa attityden ändrades faktiskt. Nu när jag har varit och jobbat idag och vädret har bara varit underbart så känns allt mycket lättare, så skönt! Sol sol, det är det som behövs för att göra livet lättare! Och det bästa är, här kommer det, att det ska bli fint den kommande veckan, sol & plusgrader! Ja är det våren som kommit tillbaka igen? Hoppas för allt i världen det! Vore lovley!
Hörde jag snö i Härnösand?




Det har gått bra att jobba i alla fall, skönt! Så den här sista
månaden kommer att gå fint! Nu duscha, sen andra avenyn! Simma lungt!

PUSS, A

 


hemgång!

Har varit hemma i en och en halv vecka, men det känns som ett par korta dagar. Och nu är det dags att packa ihop och dra hem till Trondheim, igen. Men snart är det slut! Det blir till och ligga i med jobbandet, inget gå på stan och kika lite, inget slösande. Bara spara, spara & snåla! Låt slutspurten för mars börja! GO

Hörs och ses! PUSS, A

RSS 2.0