Back on track på Bakkgate

Back on track! Så var man åter igen tillbaka i Trondheim. Vi anlände till vårt vackra boende på 100kvm, 2.3m i tak, etagevånig och solterass mitt i smeten på Mollenberge. Och att inte förglömma vårat nyrenoverade kök, badrum med yacuzzi, bastu och relaxhörna. Helt okej tänkte vi.. Det var lite så vi kom ihåg det då vi kollade in lägenheten för två veckor sedan, men sanningen visade sig vara en annan.. Den sammanlagda boytan är inte mindre än12kvm, vårat kök består av ett pentry med två kokplattor, en liten kyl utan frysfack, en diskho och ett fint skåp med tillhörande fläkt, och sen att inte glömma våran lilla lyxiga mobila ugn, + två kokplattor till! Den du! Takhöjden består till två tredjedelar av snetak och vår lyxiga luftmadrass på 163cm fick med nöd och näppe plats i "sovalkoven". Vår fina inredning består för övrigt av en garderob, en smal ful hylla, ett lackbord från ikea för 79 norska och en uppskattad skänk. Det positiva är dock att den ligger 5 min från centrum, gång!

Hur går det annars då? Vi anlände som sagt i söndagskväll efter en lång tågresa och med lite bärhjälp från vår gulliga granne Elin, mycket uppskattat! Vi packade upp och gjorde det bästa av situationen. Det är detaljerna som gör det. På måndagen ringde Kelly, Anna smart som hon är förväxlade ringsignalen med alarmet, dvs hon klickade bort samtalet. Hannah däremot, smart som hon är, svarade och skulle då infinna sig på jobb 15min senare. Jobbet visade sig vara att diska i persononalmatsalen på Fokus Bank, helt okej. Jobbet varade i två dagar! Pengar rullar in, det går bra nu! + att Ikea ringde idag till Hannah för avtalad arbetsintervju imorgon torsdag klockan 13. Vi har även båda avtalad tid för intervju på Manpower imorgon klockan 10.

Vi har även hunnit med en sväng ut på ikea för att införskaffa det mest nödvändiga, så som diskborste, duschdraperi, fint lackbord, badrumsmattor, krokar, diskhandukar etc. Tjuvåkte även hem på biljetten som hade gått ut en timme tidigare, busigt! (30 norkska kronor är mycket pengar!)

Nu har vi tankat film för de närmaste dagarna, nu närmast blir det Alice i underlandet och innan läggdags blir det An American Crime. Här nedan kommer även lite bilder på lägenheten, de dåliga vinklarna och de störande momenten beror på att lägenheten inte är tillräckligt stor. Enjoy!



vår  
Vårat sovrum!


Vårat fina kök.


Våran hall..


och sist och minst vårat badrum.


Hade!
Anna och Hannah

Kommentarer
Postat av: Anonym

åh, jag tycker lägenheten var jätte mysig:D

verkar ju som att allt går bra med jobb oså också, härligt:) Tänker på er ska ni veta! hoppas jag kan komma och hälsa på i november om inte ni kommer hem ngt innan;p PUSS!

2008-10-29 @ 22:10:47
Postat av: Frida

det ser ju bra ut det där brudar :D inte alls lika hemskt som jag föreställde mig det! :p

2008-11-02 @ 16:00:46
URL: http://friidaemelie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0